fasaden_2014-10-10

BANDEROLLER

Vill du synas snabbt och effektivt? Få saker fångar blicken så som en snygg banderoll. På Combitext kan vi hjälpa dig med banderoller i alla tänkbara storlekar. Banderoller är ett billigt och bekvämt sätt att skapa synlighet för ditt varumärke eller budskap. Banderoller har ett väldigt brett användningsområde och sätts enkelt upp på till exempel en fasad.

 

Banderollen är ett flexibelt sätt att marknadsföra på eftersom den är billig att trycka upp och därför kan användas för tillfälliga kampanjer eller för långvarig exponering.

 

Våra banderoller trycks på högkvalitativa dukar och materialet är anpassat för användningsområdet – kampanjbanderoller för inomhusbruk eller kortvarigt utomhus. Speciella banderoller för utomhusbruk som tål sol, vind och vatten finns.

 

Kontakta oss får att få en prisuppskattning, för att kunna erbjuda en offert behöver vi veta upplaga, form och storlek på er beställning.  Alla produkter trycks på plats i vår studio på Stattena i Helsingborg.

 

Fördelarna med banderoller:

  • Ett billigt och snabbt sätt att nå ut med ditt budskap
  • Fånga enkelt förbipasserandes uppmärksamhet
  • Flexibelt och anpassningsbart
  • Bekväma och praktiska för såväl tillfällig som långvarig exponering
offertff

OFFERTFÖRFRÅGAN

Få snabbt en offert på det uppdrag du har, fyll bara i formuläret och specificera vad uppdraget går ut på så tydligt som möjligt så återkommer vi med en offert inom kort.

KONTAKTA OSS

Du kan också kontakta en av oss direkt med
frågor/offertförfrågan:

Per Wadén, Fabrikör
Mail: per@combitext.com
Telefon: 0708 15 01 93