bildekor

BILDEKOR I HELSINGBORG

Bilen är mer än bara ett transportmedel – den kan bli ditt företags bästa och mest kostnadseffektiva marknadsföringskanal. Bildekor och fordonsdekor är ett sätt att bedriva lokal marknadsföring dagligen för en låg engångskostnad. Ditt företag kommer synas länge och väl – du kommer nå ut till kunder i till exempel hela Helsingborg – utnyttja alla långa mil du kör för att visa upp ditt varumärke för tusentals potentiella kunder.

 

En proffsigt dekorerad bil genererar uppmärksamhet till ditt varumärke och en väl folierad bil kommer garanterat att hjälpa dig nå fram med ditt budskap till dina kunder.

 

På Combitext kan vi hjälpa dig med allt från mindre texter och logotyper till att helt stripa en hel bil. Vi kan också hjälpa dig att arbeta fram utseendet om du inte redan har en färdig design. Vi har tillgång till skalenliga ritningar av samtliga fordon. Vi ger dig ett designförslag efter din specifika bilmodell så att du får en möjlighet att påverka slutresultatet – du kommer alltså alltid att bli nöjd med utformningen och resultatet.

 

Våra noggrant utvalda material tål sol, vind och vatten och kommer behålla form och utseende lika länge som du själv vill ha kvar folieringen. Självklart klarar dekorerade bilar både biltvätten och vintervädret. Dekoren blir heller aldrig blekt i solen. Vi kan hjälpa dig med bildekor på allt från en bil till hela bilparker och allt arbete sker på plats i vår bildekorstudio i Helsingborg.

 

Hur går bildekor hos Combitext till?

Steg 1
Hör av dig för en kostnadsfri offert för arbetet. Vi återkommer oftast inom 24 timmar med en prisbild. För ett prisexempel se under de olika prismodellerna – bildekor large, medium och small.

Steg 2
Vi tar fram ett designförslag anpassat efter ritningarna för din specifika bilmodell som du får godkänna.

Steg 3
Bilen/bilarna folieras i vår bildekorstudio i Helsingborg. En bil brukar vanligtvis ta ca 4 timmar att slutföra.

offertff

OFFERTFÖRFRÅGAN

Få snabbt en offert på det uppdrag du har, fyll bara i formuläret och specificera vad uppdraget går ut på så tydligt som möjligt så återkommer vi med en offert inom kort.

KONTAKTA OSS

Du kan också kontakta en av oss direkt med
frågor/offertförfrågan:

Per Wadén, Fabrikör
Mail: per@combitext.com
Telefon: 0708 15 01 93


PRISEXEMPEL

Caddy-2010

Bildekor Small

Pris från 1000SEK

Caddy-2010

Bildekor Medium

Pris från 1000SEK

Caddy-2010

Bildekor Large

Pris från 1000SEK

Fördelarna med bildekor:

  • Oslagbar exponering för ditt varumärke
  • Ändlös exponering för tusentals potentiella kunder för en låg engångskostnad
  • Endast fantasin sätter gränserna – förmedla ditt budskap
  • Snabbt, kostnadseffektivt och långsiktigt sätt att marknadsföra på