fönsterdekor

SKYLTFÖNSTER

Utnyttjar du alla möjligheterna för exponering av din verksamhet? Skyltfönster och andra fönsterytor är ett utmärkt utrymme för marknadsföring och ett effektivt sätt att göra potentiella kunder medvetna om din verksamhet. Använd denna flexibla yta till att förstärka ditt varumärke och ditt budskap.

 

Vi utgår från vår studio på Stattena i Helsingborg men kommer såklart till dig och hjälper dig med både planering och montering av din fönsterdekor.

 

Välj själv om du vill använda fönsterdekor på hela eller bara delar av fönstret – allt är möjligt och tillsammans tar vi fram den lösning som passar din verksamhet bäst. Fönsterdekor kan användas till att synliggöra din logotyp, skriva upp dina öppettider på dörren eller till att utsmycka små och stora skyltfönster.

 

Eftersom det är ett flexibelt material kan det användas för tillfälliga kampanjer och erbjudanden som tillexempel en säsongsrea eller ett evenemang. Lösningen är alltså inte permanent och kan enkelt förnyas eller plockas ner utan vår hjälp.

 

Vi kan tillverka din fönsterdekor i valfri färg, form och storlek – enbart din fantasi sätter gränserna.

 

Fördelarna med fönsterdekor:

  • Uppmärksammar effektivt din verksamhet
  • Väldigt stor frihet till att designa och anpassa efter verksamhetens behov
  • Behöver inte vara permanent utan kan plockas ner och ändras efter behov
offertff

OFFERTFÖRFRÅGAN

Få snabbt en offert på det uppdrag du har, fyll bara i formuläret och specificera vad uppdraget går ut på så tydligt som möjligt så återkommer vi med en offert inom kort.

KONTAKTA OSS

Du kan också kontakta en av oss direkt med
frågor/offertförfrågan:

Per Wadén, Fabrikör
Mail: per@combitext.com
Telefon: 0708 15 01 93