fordonsdekor

FORDONSDEKOR I HELSINGBORG

Ge ditt varumärke ett lyft och nå ut till fler genom fordonsdekor. På Combitext kan vi hjälpa dig med att stripa/foliera de allra flesta fordon, såväl bilar, lastbilar och bussar som flygplan, containrar och stora och små släp.

 

Fordonsdekor är ett av de mest ekonomiska och samtidigt effektiva marknadsföringssätten som finns tillgängliga. För en låg engångskostnad får du en effektiv reklampelare och når ut till tusentals personer i din omgivning. Du får dessutom avkastning på alla körda mil.

 

På Combitext har vi lång erfarenhet av fordonsdekor och kan hjälpa dig från framtagning av koncept och design till dekoreringen som i regel sker i våra lokaler i Helsingborg.

 

Vi kan hjälpa er med fordonsdekor av enstaka fordon till alla bolagets bilar. Fordonsdekor är väldigt flexibelt, ett resultat kan vara allt från en logotyp till en heldekorering. Fordonet är vanligtvis klart inom en vecka.

 

Om det finns någon idé du behöver hjälp med att förverkliga så kan vi hjälpa dig hela vägen fram till ett hållbart, långsiktigt resultat. Vi använder hållbara och slitstarka material som gör att resultatet håller i så länge som du vill ha det där – och inte tappar i utseende.

 

Efterfråga en offert i fältet till höger, beskriv ditt projekt så ingående som möjligt så återkommer vi med en kostnadsfri offert. Om du har några frågor eller funderingar så tveka inte att höra av dig till oss på info@combitext.se.

 

Fördelarna med fordonsdekor:

  • låg engångskostnad med hög utdelning
  • stor frihet att välja formgivning och design
  • Avkastning på alla körda mil
  • Effektfullt och effektivt sätt att marknadsföra ditt varumärke
  • Hållbara och snygga resultat


TYPER AV FORDONSDEKOR

offertff

OFFERTFÖRFRÅGAN

Få snabbt en offert på det uppdrag du har, fyll bara i formuläret och specificera vad uppdraget går ut på så tydligt som möjligt så återkommer vi med en offert inom kort.

KONTAKTA OSS

Du kan också kontakta en av oss direkt med
frågor/offertförfrågan:

Per Wadén, Fabrikör
Mail: per@combitext.com
Telefon: 0708 15 01 93