dekaler

KLISTERMÄRKEN & DEKALER

På Combitext kan vi hjälpa dig med stora och små upplagor av dekaler, klisterdekaler och klistermärken – alla typer av självhäftande budskapsbärare. Allt trycks på plats i vår studio på Stattena i Helsingborg.

 

Dekaler

Dekalerna kan du använda i företaget eller privat till bilen, båten, bussen eller lastbilen. Dekalerna trycks på självhäftande folie och figurskäres enligt dina önskemål. Enfärgade dekaler kan figurskäras utan att tryckas. Du behöver inte beställa någon stor upplaga, vi kan göra dekaler styckevis.

 

Klistermärken

Vi kan också hjälpa dig med produktion av klistermärken för alla användningsområden, inomhus såväl som utomhus. Klistermärken kan användas för utsmyckning, information, give-aways, produktetiketter och mycket mer. Vi tillverkar klistermärken för de flesta ändamål, vare sig du behöver stora eller små upplagor, runda, fyrkantiga ovala eller konturskurna.

 

Kontakta oss får att få en prisuppskattning, för att kunna erbjuda en offert behöver vi veta upplaga, form och storlek på er beställning.  Alla produkter trycks på plats i vår studio på Stattena i Helsingborg.

offertff

OFFERTFÖRFRÅGAN

Få snabbt en offert på det uppdrag du har, fyll bara i formuläret och specificera vad uppdraget går ut på så tydligt som möjligt så återkommer vi med en offert inom kort.

KONTAKTA OSS

Du kan också kontakta en av oss direkt med
frågor/offertförfrågan:

Per Wadén, Fabrikör
Mail: per@combitext.com
Telefon: 0708 15 01 93