lastbil

LASTBILSDEKOR I HELSINGBORG

Få avkastning på varje mil. När du väljer att profilera lastbilar eller andra stora företagsfordon så utnyttjar du en extremt effektiv marknadsföringskanal. Lastbilen blir en rörlig, aktiv reklampelare som kan ses av tusentals människor om dagen.

 

Vår dekorstudio finns på Stattena i Helsingborg och tillsammans kan vi ta fram det perfekta utseendet och budskapet för att framhäva ditt varumärke och din verksamhets budskap. Lastbilar som drar blickar till sig och som sköter din marknadsföring åt dig.

 

En profilerad lastbil är ett tillfälle att synas överallt för en relativt låg engångskostnad. Våra noggrant utvalda material tål sol, vind och vatten och kommer behålla form och utseende lika länge som du själv vill ha kvar folieringen. Tack vare slitstarkt och tåligt material  klarar resultatet sig länge, trots vind, väder och tvättar. Dekoren blir heller aldrig blekt i solen.

 

Du behöver aldrig oroa dig för att bli missnöjd med resultatet eftersom du får ett komplett förslag på hur dekoren kommer se ut på skalenliga ritningar (Vi har tillgång till ritningar för nästan alla lastbilsmodeller) enligt exemplet nedan. Efter du godkänt skissen så utför vi designen.

lastbil_01

Hur går det till?

Steg 1

Hör av dig för en kostnadsfri offert för arbetet. Vi återkommer oftast inom 24 timmar med en prisbild.

 

Steg 2

Vi tar fram ett designförslag anpassat efter ritningarna för din specifika lastbilsmodell som du får godkänna.

 

Steg 3

Lastbilen/lastbilarna folieras i vår bildekorstudio i Helsingborg.

 

Fördelarna med bildekor:

    • Oslagbar exponering för ditt varumärke
    • Ändlös exponering för tusentals potentiella kunder för en låg engångskostnad
    • Endast fantasin sätter gränserna – förmedla ditt budskap
    • Snabbt, kostnadseffektivt och långsiktigt sätt att marknadsföra på
offertff

OFFERTFÖRFRÅGAN

Få snabbt en offert på det uppdrag du har, fyll bara i formuläret och specificera vad uppdraget går ut på så tydligt som möjligt så återkommer vi med en offert inom kort.

KONTAKTA OSS

Du kan också kontakta en av oss direkt med
frågor/offertförfrågan:

Per Wadén, Fabrikör
Mail: per@combitext.com
Telefon: 0708 15 01 93