fasaden_2014-10-10

OM COMBITEXT

Vi är ett företag etablerat i Helsingborg där vi har hjälpt våra kunder synas sedan 1968. Ledda av Fabrikören som tog över Combitext 1990 består vårt team av en noga utvald skara erfarna profilreklamsveteraner.

 

Vi har lång erfarenhet i branschen och ledordet för allt vårt arbete är kvalité – något som vi aldrig kompromissar med. Med modern teknologi och lång erfarenhet kan vi ändå erbjuda konkurrenskraftiga priser.

 

Hos Combitext hittar ni en leverantör som månar om kvalité och design. Tillsammans med våra kunder kan vi ta fram flexibla lösningar för alla designutmaningar.

 

Vi hjälper våra kunder här eller på plats beroende på hur beställningen ser ut. Självklart hjälper vi er från start till avslutning – med både design och montering, vare sig det gäller att sätta upp en fasadskylt eller att gräva ner en stor skylt. Vi  anstänger oss lite extra för att ge alla våra kunder med stora som små beställningar flexibel och hög service.

 

Vår affärsidé i korta drag:

  • Att erbjuda högsta möjliga kvalité till konkurrenskraftiga priser
  • Att hjälpa våra kunder med högkvalitativa lösningar på alla designutmaningar
  • Att erbjuda hög och flexibel service. Vi hjälper våra kunder från start till avslutat projekt.
offertff

OFFERTFÖRFRÅGAN

Få snabbt en offert på det uppdrag du har, fyll bara i formuläret och specificera vad uppdraget går ut på så tydligt som möjligt så återkommer vi med en offert inom kort.

KONTAKTA OSS

Du kan också kontakta en av oss direkt med
frågor/offertförfrågan:

Per Wadén, Fabrikör
Mail: per@combitext.com
Telefon: 0708 15 01 93